Міська влада та перевізники успішно виконали державне завдання щодо поставки автобусів для потреб Збройних Сил України

Міська влада та перевізники успішно виконали державне завдання щодо поставки автобусів для потреб Збройних Сил України

27.06.14 16:42 0 1028
Міська влада та перевізники Рівного успішно виконали державне завдання щодо поставки автобусів для потреб Збройних Сил України. Створивши організаційний комітет, в короткий термін було зібрано близько 700 тисяч гривень, за які закуплено 10 автобусів та передано військовим. До участі в благодійній акції долучилось 95 відсотків перевізників, що працюють на міських маршрутах.

Дев'ять Мерседесів 609 і один автобус Ікарус передали Рівненському батальйону територіальної оборони приватні перевізники. Передача транспорту відбувалася на Рівненському полігоні.

Технічну справність автомобілів вони гарантують. Свого часу цей автотранспорт завозили в Україну як вантажний, потім його переобладнали під пасажирський. Техніка не нова, однак уся на ходу та придатна для перевезення військових. Нині в армії готують водіїв, які будуть їздити на цих мерседесах.

Олександр Цись, командир батальйону територіальної оборони: "На сьогоднішній день частково цей транспорт уже забезпечує заняття з водіями, служить для перевозу особового складу на тактичні поля, служить для забезпечення життєдіяльності батальйону".

Ініціатива допомогти військовим належить приватним перевізникам Рівного. На зборах вони ухвалили рішення про закупівлю 10 одиниць автотранспорту. Загалом зібрали для цього 700 тисяч гривень.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стратегія розвитку КП ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ