Бійці спецбатальйону міліції "Тернопіль" вдосконалюють бойовий вишкіл у польових умовах

Бійці спецбатальйону міліції "Тернопіль" вдосконалюють бойовий вишкіл у польових умовах

27.06.14 14:48 0 1088
Навчання з тактико-спеціальної та вогневої підготовки проходять співробітники новоутвореного спецбатальйону патрульної служби «Тернопіль». Хлопці в польових умовах вчаться нести службу на блокпостах, освоюють навички поводження зі зброєю та відпрацьовують прийоми рукопашного бою.

Як розповів командир спецбатальйону Володимир Катрук, бійці проходять навчання в умовах наближених до бойових. Вони розгорнули польовий табір і обладнали його усім необхідним. Тут – намети, спальні мішки, каремати, польова кухня, бронежилети, спецзасоби, словом усе, що потрібне для проведення навчань.

- Заняття ми проводимо з метою відпрацювання злагодженості підрозділу у випадку можливого залучення нас до антитерористичної операції, - каже Володимир Катрук.

Для належного відпрацювання алгоритму дій спецбатальйонівці обладнали умовний блокпост. На ньому вони вчаться охороняти та забезпечувати пропускний режим, обмежувати та регулювати рух транспорту, оглядати транспортні засоби, припиняти протиправні дії і затримувати правопорушників. Під час завдань бійці вчаться застосовувати прийоми рукопашного бою і використовувати зброю.

- З усіма поставленими завданнями хлопці впоралися добре, - відзначає їх командир. – Звичайно, є ще багато недоліків, і є над чим працювати, але як кажуть, важко в навчанні - легко в бою.

Володимир Катрук нагадав, що кадровий відбір до спеціального батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Тернопіль" триває, тому кожен, хто свідомий, що в цей тривожний час буде корисний державі тим, що стоятиме на захисті громадянського спокою, може поповнювати його ряди. Вимоги залишилися незмінними: вік до сорока п’яти років та відсутність проблем із Законом. Можливість пройти строкову військову службу у складі батальйону також мають молоді люди призовного віку.

Бійці та командири батальйону вдячні керівництву обласної міліції, громадським формуванням, небайдужим краянам за підтримку.

- Без такої активної підтримки громадськості у нас нічого би не було, - зазначив радник командира батальйону з військових питань В’ячеслав Кравчук.

Долучитися до допомоги підрозділу можуть всі охочі. Перерахунок коштів можна здійснювати у ТОБФ «Правопорядок» ід. код-26024950. Поточний рахунок: 26007060726896 ТФ ПАТ «Приватбанк», МФО-338783. Призначення платежу: благодійний внесок. Без ПДВ.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ