В Тернополі волонтерці Лізі Шапошник комісія міської ради рекомендувала виділити кімнату у гуртожитку

В Тернополі волонтерці Лізі Шапошник комісія міської ради рекомендувала виділити кімнату у гуртожитку

27.06.14 09:58 0 1120
На постійне проживання волонтерка із Євромайдану Ліза Шапошник переїхала у Тернопіль. Деякий час вона проживала у місцевому готелі, наразі живе на підселенні у тернополян і найближчим часом планує переїхати у кімнату гуртожитку, яку їй рекомендувала виділити громадська комісія з житлових питань терміном на 12 місяців.

«Як каже Ліза, вона переїхала із Києва через загрозу життю, - розповідає директор міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Тетяна Горбоніс. – У Тернополі спочатку вона жила у готелі, згодом зголосилися на підселення Лізи дві тернопільські сім’ї. Наразі Ліза живе у одній із них».

Також волонтерка Ліза Шапошник звернулася у міську раду із проханням про виділення житла.

«Громадська комісія з житлових питань у вівторок, 24 червня, за участю представників управління квартирного обліку, житлово-комунального господарства, соціальних служб вирішила рекомендувати виконавчому комітету укласти договір найму кімнати у гуртожитку, площею 18 кв. метрів, терміном на один рік. Кімнату виділять у порядку виключення з резерву, дівчина лише оплачуватиме за комунальні послуги, - додає Тетяна Горбоніс».

До слова, рішення про виділення кімнати повинне бути прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Тільки після цього у виділеній кімнаті можна буде проводити ремонт та облаштовування житла.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ