Володимир Кличко:

Володимир Кличко: "Пулєва не можна недооцінювати"

27.06.14 09:58 0 1094
У Німеччині почався продаж квитків на бій чемпіона світу у важкій вазі за версіями IBF, WBA і WBО Володимира Кличка з претендентом за версією IBF Кубратом Пулєвим, який пройде 6 вересня на арені O2 в Гамбурзі. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Як повідомляє сайт eventim.de, який займається продажом квитків, найдешевші місця коштують 57 євро.

Найдорожчі, з правом відвідування afterparty, - 692.

25 червня Кличко та Пулєв зустрілися в Гамбурзі, виконавши обов'язковий церемоніал: попозували перед об'єктивами телевізійних і фотокамер, виголосили обов'язкові в таких випадках слова.

Болгарин, наприклад, заявив, що відчуває в собі сили здолати непереможного українця і змінити його на вершині професійного боксу в найпрестижнішій ваговій категорії.

"Я заберу цей титул! Цей бій стане вінцем моєї кар'єри, я довго і наполегливо працював, щоб досягти цієї мети", - заявив він.

Володимир Кличко шанобливо відгукнувся про майбутнього суперника, давши зрозуміти, що його не можна недооцінювати.

"Пулєв має вражаючу статистику боїв як на аматорському, так і на професійному рівні. А крім того - володіє відточеною технікою", - зазначив Володимир.

"Особливо я радий, що буду знову боксувати в Гамбурзі. З цим містом мене багато що пов'язує, я починав тут свій шлях у професіонали, а на арені O2 завжди неймовірна атмосфера", - наводить слова Кличка sport-express.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Петро Шпига: ...

КОМЕНТАРІ