Заходи до Дня молоді будуть присвячені патріотичному вихованню, пропаганді здорового способу життя та популяризації української культури

Заходи до Дня молоді будуть присвячені патріотичному вихованню, пропаганді здорового способу життя та популяризації української культури

28.06.14 17:02 0 1213
На ім’я міського голови надійшло звернення від ряду громадських організацій щодо недоцільності проведення розважальних заходів на території міста. Інформуємо, що зважаючи на складну ситуацію, у якій перебуває наша держава, до плану заходів з нагоди відзначення Дня молоді, внесено відповідні зміни. Усі заходи, що відбудуться у найближчі дні, носитимуть виключно патріотичне спрямування та не потребують значного фінансового ресурсу. Низка подій буде присвячена пропаганді здорового способу життя та популяризації української культури.

Зокрема, 28 червня буде проведено благодійну акцію «Нічого собі – все ВАМ», під час якої відбуватиметься збір коштів вихованцям Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини, екстрим–шоу (змагання лучників), гопак-шоу, конкурс «Фотосушка», змагання з арм-рестлінгу, інтелект-змагання «Ігри розуму», конкурс малюнку на асфальті «Емблема Луцька», виступ народного колективу «Барви» та творчого колективу з Республіки Польща.

29 червня буде організовано музичний марафон «Митці Волині – захисникам Вітчизни», під час якого відбудеться збір благодійних коштів на закупку необхідного армійського спорядження для 2-го батальйону Національної гвардії України.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ