У Луцьку ремонтують вулиці, прибудинкові території та тротуари

У Луцьку ремонтують вулиці, прибудинкові території та тротуари

28.06.14 09:20 0 1201
У літній період традиційно активно тривають роботи з капітального та поточного ремонту вулиць. На жаль, через відсутність коштів не вдається швидко привести у належний стан дорожнє покриття. Багато вулиць міста не мають асфальтного покриття. На них систематично проводиться підсипання щебеню та грейдерування. Міська влада намагається поступово привести у належний стан дороги Луцька.

Тож цьогоріч уже проведено ремонт на вулицях Дубнівській, Глінки, Львівській, Набережній, Грабовського тощо.

Зараз, за словами директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, тривають роботи на вулиці 8 Березня та вулиці Парковій (заїзд до Свято-Троїцького кафедрального собору). Роботи тут виконують працівники підприємства «Луцькавтодор - Сервіс». Незабаром проведуть фрезерування дорожнього покриття та укладання асфальту на вулиці Окружній.

У незадовільному стані знаходиться й проспект Соборності. Іван Кубіцькій повідомив, що нині триває погодження проектно-кошторисної документації. Роботи тут розпочнуться орієнтовно за два тижні.

Якщо автошляхи міста ремонтують, кожного року, то багато тротуарів уже давно потребують відновлення. Станом на тривають роботи з відновлення покриття тротуарів на проспекті Перемоги та бульварі Дружби народів. Роботи виконують працівники підприємства «Луцькавтодор-Сервіс».

Окрім зазначених вище, відновлюватимуть тротуари й на проспектах Молоді та Відродження, вулиці Конякіна.

Багато луцьких дворів теж у незадовільному стані, там зруйноване дорожнє покриття, глибокі ями, поламане обладнання або взагалі знищені дитячі майданчики, відсутнє зовнішнє освітлення. Останні роки у міському бюджеті постійно передбачають кошти на проведення робіт з відновлення дворів. Луцький міський голова Микола Романюк неодноразово наголошував, що в усіх дворах, де розпочинаються ремонтні роботи, буде проводитися комплексний благоустрій. Окрім нового асфальтного покриття доріг та тротуарів, відновлюється зовнішнє освітлення та ремонтується старе та встановлюється нове, сучасне обладнання на дитячих та спортивних майданчиках.

Цьогоріч заплановано провести благоустрій 19 прибудинкових територій.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький зазначив, що уже завершилися роботи у дворах на вулиці Володимирській, 109-112 та Потебні, 58, проспекті Грушевського, 27-29. Нині тривають роботи на прибудинкових територіях на вулиці Шота Руставелі, 9, 11, 13 та Рівненській, 125.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчанин обікрав ...
Наступна новина: Редкач і Голуб переважили ...

КОМЕНТАРІ