Волинська область: у Ковелі рятувальники вдосконалювали свої професійні навики

Волинська область: у Ковелі рятувальники вдосконалювали свої професійні навики

28.06.14 13:11 0 1163
З метою підвищення боєздатності, фізичної витривалості, вдосконалення професійної майстерності, розвитку вольових і морально-психологічних якостей та навиків оперативної роботи в складних умовах, наближених до реальних (висока температура, задимлення) особовий склад апарату Управління та пожежно-рятувальні підрозділи області постійно проводять практичні заняття в задимленому середовищі та психологічні тренінги. Подібні навчання відбулися у Ковелі на базі державної пожежно-рятувальної частини №19.

26 червня в умінні орієнтуватися у складному лабіринті задимленого приміщення та подолані психологічної смуги з перешкодами вправлялися 14 підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області.

«Такі заняття вкрай потрібні працівникам ДСНС для вдосконалення професійної майстерності у виконанні найскладніших завдань. – Підсумував відмінні результати навчань начальник оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Волинській області полковник служби цивільного захисту Віктор Милостивий. – Від злагодженості та оперативності дій, від уміння орієнтуватися у складній ситуації кожного вогнеборця залежить життя людини».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ