Активісти "Правого сектору" погрожували спалити УМВС Волині ,

Активісти "Правого сектору" погрожували спалити УМВС Волині ,

28.06.14 15:15 0 814
Близько 12-ї години у приміщення УМВС України у Волинській області увірвалося кілька десятків представників «Правого сектору» у камуфляжах та балаклавах.

Ігноруючи вимоги постового міліціонера та співробітників чергової частини управління щодо режимності об’єкта, завдавши тілесні ушкодження одному із працівників міліції, котрий припиняв протиправні дії, зловмисники прорвалися через пост і вирушили до кабінетів заступників начальника УМВС.

Нападники принесли із собою шини та вимагали у першого заступника начальника УМВС, аби він написав рапорт на звільнення та у продовж 24 годин залишив займану посаду, погрожуючи при цьому фізичною розправою та знищенням будівлі УМВС шляхом її спалювання.

Вказана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про початок досудового розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ