У Закарпатті відбулися ІV етап Чемпіонату України з гірських автогонок „Бескид – 2014” та І етап Чемпіонату України з ралі „Ворота України – 2014”.

У Закарпатті відбулися ІV етап Чемпіонату України з гірських автогонок „Бескид – 2014” та І етап Чемпіонату України з ралі „Ворота України – 2014”.

28.06.14 10:46 0 1289
Гірські автогонки пройшли на території Великоберезнянського району 19 –20 червня 2014 року, а ралі (21 – 22 червня 2014 року) на території Воловецького та Свалявського районів Закарпатської та Сколівського району Львівської областей.

Цьогорічний перший етап чемпіонату України з ралі «Ворота України-2014» в такому форматі відбувався вперше. Гірські райони Закарпаття та Львівщини успішно справилися з поставленими завданнями.

Закарпаття вперше приймало змагання з ралі.

Змагання пройшли в екстримальних дійствах, на хвилі тривожності та екстриму, адже природницьке місце розташування являло собою серпантинові дороги, враховуючи круті праві та ліві повороти. Учасникам було над чим працювати в ході змагань.

У змаганнях з ралі взяло участь 20 екіпажів з різних областей України.

У рамках змагань з ралі було проведено урочисту церемонію відкриття у смт Поляна з підведенням підсумків та нагородженням кращих спортсменів минулого сезону.

В урочистому відкритті свята взяли участь перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації – Сербайло А.А., заступник директора департаменту – начальник управління молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації – Ерфан В.Й., Полянський сільський голова Свалявського району – Дрогобецький І.І., директор громадської організації „Галицький автомобільний клуб” – Єженков С.П. та президент місцевого осередку Автомобільної федерації України у Закарпатській області „Закарпатський обласний Автомобільний Клуб” – Трутнєв С.А.

Змагання відбувалися під патронатом Закарпатської облдержадміністрації та за підтримки Великоберезнянської, Воловецької та Свалявської райдержадміністрацій, Галицького автомобільного клубу під егідою Міністерства молоді та спорту України та Федерації автомобільного спорту України.

Організатори змагань: Закарпатський обласний Автомобільний Клуб, Галицький автомобільний клуб та департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації.

Технічні результати ралі «Ворота України-2014»

1. Олександр Салюк / Євген Червоненко (52:32,3)

2. Микола Чмих / Олександр Вільчинський (54:21.7)

3. Борис Ганджа / Сергій Потійко (56:41.7)

4. Станіслав Прусс / Михайло Горшков (57:38.6)

5. Антон Корзун / Дмитро Циро (59:24.1)

6. Павло Гонтовий / Олександр Островський (59:53.7)

7. Павло Копилець / Євген Борщенко (1:01:44.5)

8. Сергій Чекан / Дмитро Зіновєв (1:01:55.8)

9. Дмитро Тананевич / Олег Себов (1:10:34.0).

Додамо, що наступний, другий етап чемпіонату України з ралі відбудеться 11–13 липня у Херсоні.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Празі відбувся вечір ...

КОМЕНТАРІ