На Хмельниччині побували представники ОБСЄ

На Хмельниччині побували представники ОБСЄ

28.06.14 18:01 0 1192
З членами групи Чернівецького офісу Спеціальної моніторингової місії в Україні ОБСЄ 26 червня зустрілась заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло. Сімон Тріллер-Алдерісі, громадянин Швейцарії, Інгрід Гьоссінгер, громадянка Австрії, та Інго Бютнер, громадянин Німеччини прибули для вивчення ситуації в Хмельницькій області щодо переселенців з Криму та східних областей України.

– В області ведеться системна робота щодо забезпечення належних умов проживання переселенців. Цілодобово діє телефон «гарячої лінії», створена єдина база житла, яке ми можемо надати для переселенців. То ж вони у телефонному режимі мають змогу з’ясувати всі питання, які їх цікавлять, - повідомила іноземцям Леся Стебло.

Також було констатовано, що на в області тимчасово розміщено 472 особи, які переселилися з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя. З Донецької та Луганської областей переїхали 182 особи, 83 з яких – діти.

У ході зустрічі члени делегації мали змогу обговорити низку актуальних питань, які виникають у процесі прийому й розміщення переселенців, та отримати вичерпну інформацію щодо організації життєдіяльності громадян України, які прибувають на Хмельниччину з східних регіонів держави та Криму. Представники ОБСЄ підсумували, що встановлення безпосереднього контакту з регіоном значно допоможе в їх роботі.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ