На Хмельниччині розвиваючи сільську медицину

На Хмельниччині розвиваючи сільську медицину

28.06.14 14:08 0 1268
26 червня в с. Кошелівка Красилівського району відбулось урочисте відкриття фельдшерського пункту, яке стало наслідком завершення впровадження мікропроекту «Капітальний ремонт приміщення ФП с.Кошелівка» в рамках реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

На відкритті були присутні депутат Верховної Ради Ігор Сабій, перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин, перший заступник голови обласної ради Віктор Адамський, голова районної державної адміністрації Сергій Білевич та голова районної ради Василь Фурман.

Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» є спільною ініціативою ЄС та ПРООН та покликаний пом’якшити низьку виниклих проблем. Він спрямований на створення сприятливого середовища для довготривалого сталого розвитку на місцевому рівні шляхом заохочення місцевого самоврядування та ініціатив, орієнтованих на громади по всій Україні.

На реалізацію мікропроекту залучено кошти Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» на суму 64,4 тис.грн., залучено кошти з районного і сільського бюджетів – 20 тис.грн та 45,5 тис.грн. відповідно, а також Красилівського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги – 18 тис. грн. Не стали осторонь і місцеві жителі, які у підтримку проекту зібрали 12,9 тис.грн. та СК «Промінь», що надало 88,7 тис. грн.

Олександр Сергійович наголосив, що реалізація проекту передбачає покращення умов життя у сільських громадах шляхом сприяння сталому відновленню, управлінню та забезпеченню роботи базової соціальної та комунальної інфраструктури й служб за рахунок ініціатив самодопомоги за участі громад.

Активних учасників реалізації мікропроекту відзначено Грамотами районної ради та райдержадміністрації, Красилівського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Аматори сільського будинку культуру подарували для присутніх яскраву концертну програму.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернівчанин відібрав ...

КОМЕНТАРІ