На Хмельниччині рятувальники провели навчання з ліквідації умовної пожежі на хлібоприймальному підприємстві

На Хмельниччині рятувальники провели навчання з ліквідації умовної пожежі на хлібоприймальному підприємстві

28.06.14 13:12 0 1133
27 червня на ПАТ «Деражнянське хлібоприймальне підприємство» рятувальники спільно з особовим складом об’єктового аварійного формування та оперативними службами району провели пожежно-тактичне навчання.

За тактичним задумом, унаслідок порушення правил пожежної безпеки під час проведення зварювальних робіт у приміщенні зерноскладу стався витік газу та спалахнула пожежа. Першими до ліквідації аварії приступили члени добровільної пожежної дружини підприємства. Насамперед, вони оповістили працюючий персонал, відключили об’єкт від газо- та електропостачання, а також за допомогою мотопомпи МП-1600 приступили до гасіння.

Крім того, за підвищеним номером виклику на місце події прибули два відділення 11-ї державної пожежно-рятувальної частини, працівники електромереж, ПАТ «Хмельницькгаз», райвідділу внутрішніх справ та екстреної медичної допомоги.

Загалом, за словами керівника навчань, тренування пройшли успішно, підрозділи ДСНС та оперативні служби виконали поставлене завдання та довели свою готовність діяти за призначенням.

Деражнянський РС ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У ДТП на трасі Київ-Чоп ...

КОМЕНТАРІ