Керівник хмельницького обласного управління міліції зустрівся з представниками ОБСЄ

Керівник хмельницького обласного управління міліції зустрівся з представниками ОБСЄ

28.06.14 08:10 0 1044
Представники ОБСЄ з Австрії та Німеччини завітали до управління МВС України в Хмельницькій області, щоб дізнатися з першоджерела про стан безпеки в області та ситуацію з переселенцями.

Інгрід Гессінгер та Інго Бютнер розповіли начальникові УМВС Олександру Розізнаному, що їх мета — моніторинг реальної ситуації, яка наразі склалася в Україні. Особливо їх цікавить ситуація, яка складається в областях з переселенцями з Криму та східних областей України, у яких проводиться антитерористична операція.

Полковник міліції, у свою чергу, озвучив інформацію про те, що ситуація з безпекою в області не лише переселенців, а й усіх місцевих мешканців, перебуває під контролем працівників міліції. Наразі рівень злочинності, з огляду на вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, на теренах Хмельниччини нижчий, ніж у багатьох інших областях. Громадський порядок у області вдається забезпечувати на належному рівні завдяки тісній взаємодії із громадськими організаціями та представниками територіальної громади.

Що стосується переселенців, запевнив гостей Олександр Григорович, то органи внутрішніх справ надають їм усю необхідну допомогу. Так, до прикладу, коли на початку квітня до одного з райцентрів області переїхали декілька родин кримських татар, то начальник місцевої міліції особисто їх відвідував, допомагав з оформленням необхідних документів, аби вимушені переселенці могли швидше працевлаштуватися та відправити дітей у школи і садочки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: стан ...
Наступна новина: Луцьк: делегація міста бере ...

КОМЕНТАРІ