На Хмельниччині кам'янець-Подільські правоохоронці вийшли на слід 18-річного грабіжника

На Хмельниччині кам'янець-Подільські правоохоронці вийшли на слід 18-річного грабіжника

28.06.14 14:35 0 1171
До Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції звернулась 20-річна місцева жителька, яка повідомила про те, що близько восьмої години вечора прямо посеред вулиці невідомий парубок зірвав у неї з шиї золотий ланцюжок із хрестиком.

— Того вечора кам’янчанка разом із подругою гуляли містом, — розповів оперуповноважений сектору карного розшуку міськвідділу Роман Кобилюк. — Дівчата зайшли до магазину на Черемушках, саме там їх запримітив зловмисник. Хлопець йшов слідом за обраною жертвою. Вичекав момент, коли дівчина залишиться одна, підбіг впритул і ривком зірвав із шиї ланцюжок. Наступного дня ювелірний виріб здав до ломбарду та отримав 2000 гривень. А ввечері разом із товаришем витратив ці гроші в нічному клубі.

Оперативними шляхами правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 18-річний місцевий житель. Хлопець повністю зізнався у скоєному.

Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Слідчий готує матеріали для передачі в суд. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі до 1700 гривень, або громадських робіт до 240 годин, або виправних робіт до 2 років, або арешту до 6 місяців, або позбавлення волі до 4 років. Міру покарання юнакові визначить суд.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області з ...

КОМЕНТАРІ