Нам потрібна нова ВР, яка відповідатиме вимогам народу, – «Вільний мікрофон»

Нам потрібна нова ВР, яка відповідатиме вимогам народу, – «Вільний мікрофон»

28.06.14 16:42 0 873
Попри ситуацію на Сході, людей хвилює те, що не вирішуються внутрішні проблеми в державі, і процес оновлення влади загальмувався після виборів Президента. Про це говорили учасники народного проекту «Вільний мікрофон» телеканалу ZIK під час знімання програми 21 червня.

«Тема номер один – это ситуация на востоке Украины, но мы не должны забывать о наших внутренних проблемах. Это повышение коммунальных тарифов, отсутствие рабочих мест, упадок экономики. И я считаю, что все должны объединяться и вести переговоры с нашей властью на предмет четкого и ясного ответа на те вызовы, с которыми сталкивается каждый лично», – заявив мешканець Рівного.

«Взагалі ми не розуміємо, що зараз відбувається у владі. На цей час ми не бачимо жодних змін. І чогось в мене таке відчуття, що ми не змінили все на краще», – такої ж думки жінка з цетральної України, яка прийшла на знімальний майданчик у Тернополі.

Мешканець Чернівців обурюється: «Зараз основне – навести порядок в країні, зробити повну люстрацію. З-поміж людей, які робила великі злочини, жодної не посадили і навіть не звільнили – ані в Україні, ні в Чернівцях. Тільки розмова, розмова і розмова».

Закарпатець середнього віку переконаний, що діючий політикум перетворився на посміховисько: «Найгарніший батальйон із захисту України був би із нашої Верховної Ради – комбатами були б лідери фракцій, Юля Тимошенко з донькою – санітарками».

Літній киянин закликав повернутися до питання дострокових виборів парламенту: «Нова Верховна Рада має відповідати бажанням населення. Особливо молоді, яка встала з правом голосу, правом вибору. І вона має робити свій вибір, обирати новий парламент, як вибрала нового президента».

«Але є певна радість в тому, що нарешті народ об'єднався. Вперше за історію України в нас є шанс на створення нової європейської держави», – узагальнив сподівання багатьох сивий чоловік з Івано-Франківська.

А вже завтра, 28 червня, триватимуть чергові знімання «Вільного мікрофона». «Питання тижня» звучатиме так: «Що зміниться в Україні після підписання угоди про Асоціацію з ЄС?».

Трибуна справжньої свободи слова працюватиме з 13:00 до 15:00 за адресами: Луцьк – Театральний майдан, Рівне – майдан Незалежності, Київ – Майдан Незалежності, Тернопіль – Театральний майдан, Івано-Франківськ – вул. Незалежності, Ужгород – площа Шандора Петефі, Львів – пр. Свободи біля пам’ятника Т. Шевченкові, Чернівці – Центральна площа.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ