На координаційній раді обговорили проблемні питання батальйону Івано-Франківськ

На координаційній раді обговорили проблемні питання батальйону Івано-Франківськ

28.06.14 12:44 0 788
В приміщенні Івано-Франківської Обласної держадміністрації відбулась зустріч т.в.о заступника начальника УМВС в області підполковника міліції Руслана Воробйова з громадськими активістами, депутатами та членами громадських організацій області.

Під час розмови обговорювали питання щодо чисельної комплектації батальйону, екіпірування, закупівлі бронежилетів, касок, тепловізорів, медикаментів та озброєння.

Т.в.о. заступника начальника УМВС в області підполковник міліції Руслан Воробйов зазначив, що на пошито 65 комплектів форми, інші поступить протягом 2-3 днів. Наразі це перший комплект форми, надалі вирішуватимемо питання про фінансування та пошиття другого комплекта. Щодо оснащення бронежилетами, касками та озброєнням, то відповідні заявки вже подані і в залежності від того, що отримаємо вирішуватиметься питання про дооснащення підрозділу.

Під час зустрічі обговорили питання щодо тренування та проживання підрозділу в навчально-тренувальному центрі Лисець, де якраз проводить навчання Самооборона. Присутні підтримали ініціативу спільних навчань, а для цього створили групу, яка обумовить порядок їх проведення.

Правоохоронець також відмітив, що подібні зустрічі відбуватимуться й надалі, адже вони дають змогу обговорювати та вирішувати проблемні питання.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ