Не маючи при собі грошей, чоловік намагався відпочити в одному з кафе Івано-Франківська

Не маючи при собі грошей, чоловік намагався відпочити в одному з кафе Івано-Франківська

28.06.14 09:59 0 1118
Перебуваючи на службі по охороні об’єктів наряд групи затримання Державної служби охорони отримав сигнал «Тривоги» з охоронюваного кафе по вулиці Незалежності.

Прибувши за даною адресою, до правоохоронців звернувся адміністратор даного закладу та пояснив суть виклику, вказавши на невідомого чоловіка, який деякий час відпочивав у кафе. Чоловік, зробивши замовлення на чималу суму їв та випивав у закладі, а коли прийшов час розрахуватися за спожите, відмовився сплатити рахунок і почав нецензурно висловлюватися в сторону персоналу та відвідувачів.

Правоохоронці представившись працівниками міліції зробили чоловікові зауваження, на що той, відреагував агресивно, почав нецензурно висловлюватися і в їхню адресу.

Даного громадянина було затримано. При поверхневому огляді в чоловіка виявлено - телефон білого кольору та гроші в сумі - 10 гривень.

Отже бачимо, що сплатити рахунок чоловік не мав чим, тому і спровокував «заворуху» в кафе.

32-річного затриманого працівники міліції доставили в міський відділ для дачі пояснення по даному факту і сплатити рахунок, ймовірно, чоловікові все ж таки доведеться.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Лялькar’t» у Львові на 90% ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ