Четвертокласниця зі Львова - правоохоронцям:

Четвертокласниця зі Львова - правоохоронцям: "Повертайтесь живими і дочекайтесь внуків!"

28.06.14 17:09 0 968
Правоохоронці Львівщини, котрі забезпечують охорону громадського порядку у зоні проведення антитерористичної операції, подякували дев’ятирічній Вікторії за її лист зі словами підтримки.

Вікторія Лабяк навчається у Ямпільській загальноосвітній школі – перейшла у четвертий клас. Свого листа до правоохоронців вона написала від щирого серця і так, як відчуває. Вікторія знає, що наші бійці зараз на Сході, воюють за Україну і цей лист – одночасно і підтримка, і особисте бажання дівчинки – щоб всі повернулись живими і були добрими.

«Дорогі солдати! Я Вас чекаю. Дуже Вас люблю і чекаю щоб ви повернулися живими, здоровими, гарними і завжди добрими. Щоб Ви дочекались дітей і внуків».

У відповідь правоохоронці написали свого листа і, користуючись тим, що командир підрозділу міліції «Грифон», бійці якого несуть службу у зоні АТО, приїхав у відрядження до Львова, передали школярці подарунок.

«Поштою нам прийшов пакет листів. Майже всі вони вивішені у нас на стінах у місці дислокації і ми кожного дня їх бачимо. Дякуючи цій дівчинці, ми дякуємо усім школярам і взагалі всій Україні за підтримку наших хлопців там – на сході. Конкретно цей лист викликав у наших бійців сльози. А написати лист у відповідь – це була спільна думка нашого колективу, тим більше, що лише у цьому листі було прохання відписати», - розповів командир львівського підрозділу міліції «Грифон» підполковник міліції Назар Коминар.

У листі-відповіді правоохоронці пишуть:

«Доброго дня, дорогі школярі. З великою радістю отримали від Вас відповідь з рідного краю та побажання. Ваші малюнки та листи завжди з нами і підтримують нас у тяжку годину. Обіцяємо, що ми Вас та державу захистимо. З великою вдячністю – правоохоронці зі східних теренів України».

«Це дуже прості і зворушливі слова. Насправді діти хочуть дуже небагато – миру і щоб їх батьки були живими і здоровими. Особливо зворушливими є побажання до наших хлопців повернутись і дочекатись дітей та онуків – це найбільше зворушило бійців», – вважає начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі обговорили ...

КОМЕНТАРІ