Львівщина: проведення «Дня поля – 2014»

Львівщина: проведення «Дня поля – 2014»

28.06.14 11:02 0 1262
27 червня 2014 року на базі ПП «Західний Буг» в с. Суходоли, Бродівського району проведено семінар: «День поля – 2014» за участю в.о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, начальників районних управлінь агропромислового розвитку, головних агрономів районів, науковців наукових установ, керівників та спеціалістів сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, інспекційних служб та організацій забезпечення АПК.

Були розглянуті теми щодо здійснення контролю на етапах вирощування насіння сільськогосподарських культур, сучасних вимог до ведення насінництва, термінів обмолоту, їх вплив на урожайність та якість зерна.

В ході семінару були оглянуті демонстраційні посіви пшениці озимої та ярої, ячменю озимого, сорти української та європейської селекції оригінаторів: KWS, Strube, Oseva, Saatbau, Інститут фізіології рослин і генетики НАН України.

Було продемонстровано сучасний насіннєвий комплекс з підготовки насіння сільськогосподарських культур ПП «Західний Буг» у м. Броди.

Відкрив семінар та підвів підсумки в.о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Роман Верещинський.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: за тими, хто ...
Наступна новина: На Тернопіллі п'ятьом ...

КОМЕНТАРІ