У Львівській області червоноградські правоохоронці встановили місце знаходження зловмисників, які ухилялися від проходження адміністративного нагляду

У Львівській області червоноградські правоохоронці встановили місце знаходження зловмисників, які ухилялися від проходження адміністративного нагляду

28.06.14 13:23 0 1125
Дільничні інспектори Червоноградського міськвідділу міліції встановили місце знаходження 47-річного місцевого мешканця, який ухилився від адміністративного нагляду. Увесь цей час правопорушник перебував у друзів.

Чоловік втретє відбував покарання у місцях позбавлення волі за незаконні операції з наркотиками. Суд призначив йому покарання у вигляді відбування адміністративного нагляду терміном на один рік.

Зокрема, працівники міліції встановили місце знаходження ще одного 26-річного місцевого мешканця, який також ухилився від проходження адміністративного нагляду та виїхав у інше місто на заробітки.«Чоловікові було встановлено адміністративний нагляд терміном на 2 роки. Однак, за час відбування адміністративного нагляду він скоїв 12 правопорушень за що Червоноградський міський суд продовжив йому нагляд терміном на 6 місяців. Чоловік з’являвся в Червоноградський міськвідділ на відмітку близько чотирьох місяців, після чого самовільно, не повідомивши працівників міліції, залишив місце свого проживання та виїхав за межі міста з метою ухилення від проходження адміністративного нагляду», - повідомила заступник начальника сектору ДІМ Червоноградського МВ майор міліції Оксана Коліда.

За даними фактами на обох правопорушників відкрито кримінальні провадження за ст.395 (порушення правил адміністративного нагляду) КК України. Санкція статті передбачає покарання арештом на строк до шести місяців.

Варто зазначити, що з початку року дільничні інспектори міліції задокументовано десять порушень адміністративного нагляду. Усіх порушників притягнуто до кримінальної відповідальності.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Три об’єкти державного ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ