НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ПРИДБАННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЖИТОМИРЩИНИ, ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ВІЙСЬКОВИХ ДІЯХ НА СХОДІ УКРАЇНИ

НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ПРИДБАННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЖИТОМИРЩИНИ, ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ВІЙСЬКОВИХ ДІЯХ НА СХОДІ УКРАЇНИ

28.06.14 14:14 0 1308
На рахунок громадської організації військовослужбовців, ветеранів та інвалідів повітряно-десантних, аеромобільних військ, морської піхоти та військ спеціального призначення «Купол» Житомирської області надходять кошти на придбання матеріально-технічних засобів для військовослужбовців Житомирщини, які беруть участь у військових діях на Сході України.

Під час наради голови облдержадміністрації Сидора Кізіна з представниками місцевого бізнесу, банківської сфери, громадських організацій Житомирщини, було обговорено питання надання допомоги військовослужбовцям, зокрема, забезпечення засобами особистого захисту бійців Житомирщини, котрі беруть участь у військових діях на Сході країни.

у ході зустрічі підприємці запевнили в тому, що готові надавати спонсорську допомогу в такий складний час для держави, але за умови прозорого та відкритого контролю громадськості за витрачанням коштів. Тож було озвучено пропозицію створити ревізійну комісію, члени якої будуть здійснювати нагляд за рахунком та закупівлею найнеобхіднішого для військовослужбовців.

Наразі така комісія уже створена. На неї покладено завдання збору коштів та контролю за їх використанням. Пріоритетами у придбанні будуть бронежилети (не нижче 4 класу), шоломи кевларові, тепловізори, прилади нічного бачення, радіостанції, мобільні ретранслятори, комплекти польової форми одягу та взуття. Орієнтована вартість запланованого складає більше 4 млн. грн.

Комісія звертається до підприємств, організацій, свідомих громадян Житомирщини з проханням перераховувати кошти на оплату матеріально-технічних засобів на визначений спільною нарадою з керівництвом рахунок громадської організації військовослужбовців, ветеранів та інвалідів повітрянодесантних військ, морської піхоти та військ спеціального призначення «Купол» Житомирської області.

Реквізити для перерахунку коштів:

р/р 26002000039098 в ПАТ «Укрсоцбанк» м. Київ, МФО 300023

громадська організація «Купол», код ЄДРПОУ 33649798

призначення платежу: Благодійний внесок

Контактний телефон: 067 410 03 20

29 травня ТОВ «Котлозавод «Крігер» надав благодійну допомогу в розмірі 10 тис. грн. 30 травня ініціативу підтримав АТ «Житомирський меблевий комбінат», переказавши також 10 тис. грн.

2 червня допомогу надали ПрАТ ВКФ «Леся» – 5 тис. грн. та ПП «УДС» – 10 тис. грн. 3 червня кошти на благодійний рахунок переказали ТОВ «Жива нива» - 10 тис. грн. та ТОВ «Котлозавод «Крігер» – 20 тис. грн.

5 червня житомирським військовослужбовцям допомогли ФОП «Кришта Віктор Володимирович» - 500 грн., ПАТ «Житомирголовпостач» - 1 тис. грн., ПСП «Бігунь» - 2 тис. 500 грн., ПАТ «АКБ «Київ» - 10 тис. грн., ТОВ «Агростем» - 10 тис грн., ТОВ «ОЛДІ-Житомир» - 11 тис. грн.

6 червня кошти на благодійний рахунок переказали: ТОВ «Фабрика «Класум» - 10 тис. грн., ПП «Світанкова зоря» - 5 тис. грн., ПП «Миролюбівське» - 1 тис. 500 грн., КП «Бердичівський авторемонтний завод» - 100 грн., П (ПО) СП «Малинівське» - 3 тис. 830 грн., ВАТ «Овруцький хлібозавод» - 1 тис. грн., АТ «Сбербанк Росії» - 3 тис. 295 грн., СП «Атем-Франк» - 20 тис. грн. та ЖОБФ «Сприяння державній автоінспекції» - 1 тис. грн.

10 червня фінансову допомогу військовослужбовцям надали: ВАТ «Новоград-Волинськсільмаш» - 10 тис. грн., ПСП «Ганіт» - 10 тис. грн., ТОВ «Житомиртепломаш» - 20 тис. грн., СТОВ «Старокотелянське» - 2 тис грн., ДП «Житомирський бронетанковий завод» - 30 тис. грн., СТОВ «Старопопільнянське» - 2 тис. грн. та Коваленко Людмила Анатоліївна – 1 тис. 80 грн.

11 червня коштами допомогли ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» - 5 тис. грн. та ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» - 5 тис. грн.

12 червня 2014 року – 30 тис. грн. від ПАТ «Житомирський маслозавод».

16 червня фінансова допомога у розмірі 4,5 тис. грн. надійшла від Валерія Іщука.

18 червня надійшло 16 тис. 683 грн. за рахунок добровільного пожертвування співробітників ТОВ Олді-Житомир.

19 червня на рахунок прийшло 2 тис. грн. для забезпечення формою одягу, спорядженням, спецзасобами та пальним від ФОП Кічкирук Петро.

Наприкінці робочого дня (19 червня) на рахунок для підтримки військовослужбовців надійшла фінансова допомога у розмірі 50 тис. грн. від ДП "ЄВРОГОЛД ІНДЕСТРІЗ"ЛТД.

20 червня фінансову допомогу отримано від ТОВ Агропродукт у сумі 30 тис. грн.

20 червня надійшов благодійний внесок від ТОВ Агропродукт у сумі 30 тис. грн. Цього ж дня на рахунок поступили 20 тис. грн. як благодійний внесок від ТОВ «Юнігран» КРД.

21 червня 1 тис. грн. надійшла від Ірини Мечиславівни Біденко як благодійний внесок для 95-ої аеромобільної військової бригади.

23 червня рахунок поповнився на 20 тис. грн. від ТОВ «Фабрика КЛАСУМ».

Цього ж дня благодійний внесок надійшов від ПСП Новоселиця у розмірі 30 тис. грн.

Також 23 червня на рахунок прийшли кошти в якості благодійного внеску для зміцнення матеріально-технічної бази військовослужбовців Житомирської області від СФГ «Україна», сума 3 тис. 300 грн.

ТОВ Агрофірма Відродження перерахувала 23 червня благодійний внесок на потреби військових частин Житомирщини 10 тис. грн.

23 червня ще надійшли кошти: 30 тис. грн. від ПСП «Саверці», 10 тис. грн. від ТОВ «Агрокомпанія «Відродження», 1 тис. грн. від ТОв «Пром-Агро», 3 тис. грн. від ФОП Тичина П.В. та 8 тис. грн. від СФГ ім. Мічуріна.

24 червня – благодійна допомога від ДП «Оранта» ТОВ НВМП «Антарія» у сумі 5 тис. грн.

24 червня благодійний внесок у розмірі 2 тис. грн. надійшов від СТОВ ім. Б. Хмельницького; благодійна допомога на потреби військовослужбовців Житомирщини, які беруть участь в АТО, від «УДСП» ПП в сумі 10 тис. грн.; благодійний внесок від ТОВ «Промімпекс» в розмірі 5 тис. грн.

25 червня такі надходження: 5 тис. грн. від ПОСП по птахів. «Надія», 2, 6 тис. грн. від Міської державної лікарні ветмедицини у м. Житомирі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчанин відібрав ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ