Рятувальники Житомирщини спільно із органами влади, волонтерами та населенням опікуються переселенцями з районів проведення АТО

Рятувальники Житомирщини спільно із органами влади, волонтерами та населенням опікуються переселенцями з районів проведення АТО

28.06.14 11:17 0 1146
На базі Управління ДСНС у Житомирській області створено регіональний штаб із питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО на чолі з першим заступником начальника Управління Василем Кучиним.

Крім того, рятувальники Житомирщини беруть активну участь у діяльності робочої групи по збору інформації щодо координування населення з питань мобілізації, допомоги військовим, переселенцям з Криму та Донецької і Луганської областей, створеної на базі Житомирської облдержадміністрації.

Посильну допомогу рятувальникам та органам влади у забезпеченні переселенців необхідними медикаментами та продуктами надають також волонтерські організації.

Співробітники ДСНС спільно з органами влади координують питання розселення громадян, які прибувають із зони, в якій проводиться антитерористична операція. Тих, хто вимушено залишає територію проведення АТО, розселяють у соціальних об’єктах державної та комунальної власності.

Не лишається осторонь проблеми і населення області, зголошуючись розселяти у себе переселенців.

Станом на 22:00 26 червня на території області розміщено 322 особи, із яких 130 дітей, 17 інвалідів та людей похилого віку. Тільки на території Коростишівського району наразі отримали прихисток 159 громадян.

На наша область може також прийняти на базі відповідних спеціалізованих закладів близько 60 дітей із різними вадами здоров’я.

Для того, щоб максимально забезпечити переселенцям переміщення на територію області створено гарячу лінію. Так, за номером (0412) 47-44-69 можна вирішити питання щодо розселення. Інші консультації можна отримати за телефонами (0412)42-15-00 та 24-38-24.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті обговорено ...

КОМЕНТАРІ