У Рівненській області за цигарки, алкоголь… неповнолітні відбуватимуть покарання

У Рівненській області за цигарки, алкоголь… неповнолітні відбуватимуть покарання

28.06.14 14:17 0 1216
Законної сили набув вирок Демидівського райсуду стосовно двох неповнолітніх мешканців району, які у 2013 році, скоїли дві крадіжки з сільських магазинів.

Раніше судимий 16-річний Михайло спільно зі своїм односельцем 17–річним Валентином, попередньо змовившись, вирішили скоїти крадіжку з сільського магазину. Взяли речі першої необхідності: продукти харчування, цигарки та спиртне. Хлопці потрапили до торгового залу через вікно на горищі, тому власник лише за два дні дізнався про непроханих візитерів і сповістив у міліцію.

Після першої вдалої оборудки хлопці здійснили наступну, але вже в «курортних» Хрінниках. Двері підважили, а із полиць цього разу взяли слабоалкогольні напої.

(До речі, в проміжку між цими злочинами Валентин украв велосипеда у Демидівці – авт.).

- На час досудового розслідування Михайло, зважаючи на попередню судимість, перебував під вартою, - нагадав деталі кримінальних проваджень тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського райвідділу УМВС Сергій Волков. – Хлопця засуджено до трьох з половиною років ув’язнення, а Валентин отримав на чотири місяці менший строк. Однак суд звільнив його від цього покарання, встановивши півторарічний іспитовий термін.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського

та Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...
Наступна новина: Тернопілля: на ремонт ...

КОМЕНТАРІ