У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота мобільно-консультаційного пункту триває

У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота мобільно-консультаційного пункту триває

28.06.14 10:05 0 1105
26 червня рятувальники спільно з працівниками Рівненського обласного територіального центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відвідали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах на території сіл Уїздці та Острожець Млинівського району.

У ході спілкування з громадянами фахівці вкотре нагадали про суворе дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у побуті та під час відпочинку влітку, пояснили людям, як уникати лиха, роздали відповідні листівки та пам’ятки із порадами, як запобігти біді.

Щоб ефективніше вплинути на свідомість громадян співробітники Держслужби з НС наводили конкретні приклади пожеж та їх наслідків, що трапилися на території області, а також, за згодою власників, здійснювали огляд помешкань з метою виявлення наявних порушень пожежної безпеки з подальшим наданням, як консультативної, так і практичної допомоги.

Схожі заходи систематично проводяться по всій території області, адже життя людей, а особливо дітей є найбільшою цінністю, тому мінімізувати кількість пожеж і надзвичайних подій у житловому секторі та зробити життя громадян краю по-справжньому безпечним – є одним із першочергових завдань рятувальників Рівненщини.

ГУ ДСНС України у Рівненській області  
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Не маючи при собі грошей, ...
Наступна новина: Тернопілля: смаком та ...

КОМЕНТАРІ