Василь Хомінець: «Одне з важливих питань – вирішити проблему із опаленням у Мельнице-Подільському обласному комунальному дитячому будинку-інтернаті»

Василь Хомінець: «Одне з важливих питань – вирішити проблему із опаленням у Мельнице-Подільському обласному комунальному дитячому будинку-інтернаті»

28.06.14 14:56 0 1166
Про це заявив голова обласної ради, вівдідавши цю комунальну установу під час робочої поїздки у Борщівський район. На даний момент котельня будинку-інтернату – в аварійному стані. Із чотирьох котлів діють лише два, які також відпрацювали свій ресурс та не забезпечують відповідний тепловий режим. За словами директора установи Галини Ціпивник, їх експлкатація в наступному опалювальному сезоні практично неможлива. Також підлягають заміні насоси для перекачування води по опалювальних системах та димова труба котельні. Будинок-інтренат для проведення реконструкції зібрав усі необхідні документи та виготовив проектно-кошторисну документацію.

Голова обласної ради Василь Хомінець наголосив на тому, що незважаючи на складну економічну ситуацію в державі, потрібно шукати шляхи виходу із цієї критичної ситуації. «Одне з важливих питань – вирішити проблему із опаленням у Мельнице-Подільському обласнному комунальному дитячому будинку-інтернаті. Обласна рада шукатиме різні законні варіанти, щоб врегулювати це питання», – наголосив очільник обласної ради.

Василь Хомінець також оглянув будинок-інтернат, ознайомився із роботами вихованців та роздав дітям установи подарунки.

У Мельнице-Подільському обласномукомунальному будинку-інтернаті виховується понад 80 підопічних з вадами психічного розвитку. У дитячому відділенні (до 18 років) – 24 хлопці, у молодіжному (до 35 років) – 58.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Динамо - Зестафоні 6:0.

КОМЕНТАРІ