Українська громада у Брюсселі привітала підписання Угоди про асоціацію з ЄС

Українська громада у Брюсселі привітала підписання Угоди про асоціацію з ЄС

28.06.14 18:47 0 1202
Представники української громади на акції у Брюсселі привітали підписання економічної частини Угоди про асоціацію між Україною і ЄС. За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, акція тривала поблизу Європейської ради, де у п?ятницю триває саміт голів держав та урядів ЄС. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Мітинг відбувся під гаслами «Україна вітає асоціацію», «Ні війні», «Україна єдина». «Ми віримо, що лише разом із Європою Україна може стати могутньою, незалежною і соборною державою», – пояснив активіст В?ячеслав Демарчук, додаючи, що громада підтримує дії президента Петра Порошенка та очікує від нього конкретних підтверджень заявлених ним українських пріоритетів.

Анна Яворська, представниця організації «Міст Україна-ЄС», зазначила, що «Україна відвоювала свій підпис під асоціацією, вкрадений Росією та Януковичем». «Ми закликаємо Москву прийняти наш вибір. Також ми чекаємо від європейських лідерів, щоб вони визначили часову межу, дату припинення агресії щодо України, а якщо цього не буде, впровадити проти неї економічні санкції», – наголосила учасниця акції.

Україна, Грузія і Молдова підписали у Брюсселі на саміті ЄС угоди про асоціацію з Європейським союзом. Українська сторона підписувала економічну частину документа, оскільки політична була підписана ще у березні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник УМВС України в ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ