Кубок світу з футболу: Алжир викидає Росію

Кубок світу з футболу: Алжир викидає Росію

28.06.14 12:01 0 3818
Команда Алжиру не пропустила збірну Росії з групової стадії в одну восьму фіналу на Кубку світу з футболу, що відбувається у Бразилії. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Матч закінчився в четвер увечері за місцевим часом (у ніч на п’ятницю за Києвом) унічию з рахунком 1 : 1. Росія повела в рахунку вже на 6-й хвилині голом Олександра Кокоріна, та Алжир забив гол у відповідь на 60-й хвилині (Іслам Слімані) і втримав рахунок.

Головний тренер збірної Росії, італієць Фабіо Капелло відразу звинуватив у програші своєї команди помилки суддів. Він також стверджував, що російського воротаря «сліпили лазерною указкою».

Команда Алжиру внаслідок програшу в іншому матчі цього дня у групі H Південної Кореї збірній Бельгії (0 : 1) уперше виходить в одну восьму фіналу Кубку світу з футболу. Також із групи проходить Бельгія.

У соціальних мережах користувачі з України, яка заявляє про неоголошену війну Росії проти неї на сході держави після анексії Криму, і їхні прихильники зустріли повідомлення про результат матчу Алжир – Росія цитуваннням відомої не цілком пристойної пісеньки українських футбольних уболівальників про президента Росії Володимира Путіна, зокрема, її приспіву «ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ