Міліціонерів, які повернулися з АТО, житомиряни зустрічали словами

Міліціонерів, які повернулися з АТО, житомиряни зустрічали словами "Героям слава!"

29.06.14 10:00 0 1106
По-домашньому теплий прийом влаштували правоохоронці Ємільчинщини колегам, які повернулися з Луганської області. П’ятеро міліціонерів місцевого райвідділу у складі зведеного загону Житомирщини забезпечували охорону громадського порядку в Сватівському районі на блокпостах.

Поблизу райвідділу зібралися батьки, дружини, діти, друзі, нинішні колеги та ветерани органів внутрішніх справ, з нетерпінням очікуючи появи відряджених. З автівок вони виходили під гучні вигуки присутніх «Героям слава!!!»

Старший відділення зведеного загону правоохоронців Житомирської області капітан міліції Володимир Маринін доповів начальникові райвідділу Руслану Прищепі про виконання поставлених завдань та повернення додому без пригод та втрат.

Очільник міліції району подякував хлопцям за службу та відданість присязі, за добросовісне виконання службових обов’язків.

До урочистої зустрічі приєднались і жителі селища, які гучними оплесками та вигуками «Героям слава!» підтримували правоохоронців та їх рідних. У багатьох на очах були сльози хвилювання і радості.

- Так ми будемо зустрічати кожного нашого колегу, які відряджені і у складі третього зведеного загону правоохоронців Житомирщини, що днями відбув на схід держави, - запевнив начальник райвідділу Руслан Прищепа. - І я переконаний, що й надалі працівники Ємільчинського райвідділу будуть демонструвати лише професіоналізм та відповідальність під час виконання поставлених перед міліцією завдань.

Лілія Ярошук,

помічник начальника

Ємільчинського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Порошенка закликали ...
Наступна новина: За добу на Прикарпатті ...

КОМЕНТАРІ