Тернопільська область: рятувальники відзначили День Конституції України

Тернопільська область: рятувальники відзначили День Конституції України

29.06.14 17:58 0 1082
27 червня в Управлінні державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області відбулись урочисті збори з нагоди 18-ї річниці Конституції України.

Заходи відбулись за участю працівників та керівництва обласного Управління ДСНС, також привітати рятувальників з нагоди державного свята завітав заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський.

Звертаючись до присутніх тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей наголосив на вирішальному значенні Конституції України у розбудові демократичної незалежної держави й підкреслив її консолідуючу роль у розвитку в Україні громадянського суспільства. Він привітав присутніх зі святом та побажав усім здоров’я, злагоди, достатку та мирного неба над головою.

З нагоди знаменної дати кращих працівників нагородили почесними грамотами та подяками.

У рамках урочистостей працівники Управління переглянули документальний фільм про історію конституційного процесу нашої держави та пригадали непростий шлях, який довелось пройти Україні до свого Основного Закону.

А 28 червня, в День Конституції України, о 8-й годині ранку в усіх підрозділах пожежно-рятувальної служби області лунав Державний Гімн України – з нагоди свята урочисто вишикувані рятувальники провели церемонію підняття Державного Прапора України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Міністр внутрішніх справ ...

КОМЕНТАРІ