Буковинський дільничний: "Найголовніше - щоб тобі довіряли!"

Буковинський дільничний: "Найголовніше - щоб тобі довіряли!"

29.06.14 19:14 0 749
Дільничний села Слобода-Комарівці, що на Сторожинеччині, Іван Фальоса зустрівся із місцевими жителями, аби поінформувати їх про результати своєї роботи.

На зустрічі також були присутні заступник начальника Сторожинецького РВ УМВС України в Чернівецькій області Микола Чепурной, голова сільської ради Любов Дульгер, представники громадського формування, місцеві активісти та керівники установ.

У селі нараховується 1120 жителів та 387 дворів, місцеві мешканці переважно є законослухняними, - повідомила голова сільської ради Любов Дульгер. Однак про криміногенний стан ми маємо знати, аби попередити прояви злочинності. Тому на збори громади та виконавчого комітету постійно запрошуємо дільничного.

Спочатку Іван Фальоса розповів присутнім про вжиті заходи, спрямовані на розкриття злочинів та недопущення скоєння правопорушень. Відмічено, що в основному скоюються адміністративні проступки та дрібні крадіжки. Зокрема, часто до адміністративні відповідальності притягуються за дрібне хуліганство. Велику увагу під час спілкування із громадою було приділено питанню профілактиці насильства у сім’ї. Адже зазвичай потерпілі замовчують такі факти, тому правоохоронець наголосив на необхідності обов’язкового інформування про вчинене насильство. Також міліціонер подякував громадським помічникам, які допомагають у забезпеченні громадського порядку під час проведення культурно-масових заходів у селі.

Найголовніший критерій оцінки роботи дільничного – це довіра населення, ставлення до його роботи, - зазначив начальник міліції громадської безпеки Микола Чепурной. Ми вимагаємо від дільничного уважнішого ставлення до звернень громадян та більшої ефективності їх розгляду, щоб не було нарікань. І ми прагнемо підтримки громади і розуміння роботи дільничного міліціонера. Щоб обговорити проблемні питання, які стосуються правоохоронної сфери та спільними зусиллями їх вирішити потрібно спілкуватися із громадськістю, – продовжив Микола Чепурной.

Директор місцевої школи Оксана Федорюк вважає, що звітування перед громадою є обов’язковими. - Адже ми дізнаємося, що у нас робиться у селі, знаємо які є проблеми, і ця інформація допомагає попередити вчинення важчих проступків. Також дільничний постійно приходить до навчального закладу аби поспілкуватися із старшокласниками. Відповідно його запрошуємо і на батьківські збори. Під час таких зустрічей наголошується на обов’язковому дотриманню обмеження перебування дітей у розважальних закладах після 22 години.

Вислухавши звіт та обговоривши всі нагальні проблеми, громада села залишилась задоволеною роботою свого дільничного інспектора міліції. А правоохоронці, у свою чергу, запевнили, що такі зустрічі будуть продовжуватись і надалі, адже вони сприяють покращенню взаємовідносин міліції із населенням.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ