Працівники ДСО втихомирили "горе-розбишак" на одній із заправок Івано-Франківська

Працівники ДСО втихомирили "горе-розбишак" на одній із заправок Івано-Франківська

29.06.14 16:54 0 1041
Цими вихідними в місті Івано-Франківську близько 3 години ночі на пульт Держаної служби охорони надійшов сигнал «Тривоги» з охоронюваної АЗС по вулиці Петлюри. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання.

Прибувши за даною адресою, до правоохоронців звернувся оператор даної заправки та пояснив суть виклику. Працівник пояснив, що четверо чоловіків перебуваючи в нетверезому стані хуліганили в приміщенні заправки, розкидали залишки їжі по залу, грубіянили персоналу та відвідувачам, пошкодили майно заправки. На зауваження припинити хуліганські дії чоловіки не реагували.

Правоохоронці теж намагалися втихомирити горе-розбишак, на що вони почали нецензурно висловлюватися на адресу міліціонерів.

Щоб забезпечити безпеку працівники міліції викликали на допомогу ще один наряд групи затримання, який знаходився неподалік. Після чого даних осіб було затримано.

Затриманими виявилися двоє жителів обласного центру, а двоє інших проживають в смт. Богородчанах. Як з’ясувалося, перебравши оковитої, чоловіки вирішили «добрати» ще на заправці і, зважаючи на піднесений настрій, вирішили познущатися з працівника АЗС.

Даних осіб доставлено в міський відділ міліції для дачі пояснення по даному факту та винесення процесуального рішення. Сума пошкодженого майна встановлюється.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бураспор цікавиться ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ