У Волинській області через порушення Правил дорожнього руху травмуються водії та пасажири

У Волинській області через порушення Правил дорожнього руху травмуються водії та пасажири

29.06.14 16:10 0 1100
Минулої доби тілесні ушкодження отримали четверо осіб.

Близько 5-ї години ранку надійшло повідомлення до райвідділу міліції, що поблизу селища Ратне скоєно дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. 21-річний водій, керуючи автомобілем «Део Ланос», рухаючись на автодорозі Доманово – Ковель, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості, виїхав на смугу зустрічного руху, після чого з’їхав у лівий по ходу руху автомобіля кювет та перевернувся. Внаслідок перекидання водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Ратнівську центральну районну лікарню.

О 8-й годині ранку у Луцьку 67-річний водій, керуючи автомобілем «ЗАЗ 1102», виконуючи маневр розвороту, не впевнився, що це буде безпечно, не надав переваги в русі іншому транспортному засобу, внаслідок чого відбулося зіткнення з автомобілем «Опель Віваро», що прямував у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення водій автомобіля «ЗАЗ» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Окрім цього, на території обласного центру зареєстровано автопригоду, яка трапилася о 9-й годині ранку на вул. Генерала Шухевича. Водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 2109», не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21112», якого в свою чергу відкинуло на автомобіль «Опель Зефіра», який стояв попереду. У результаті автопригоди 29-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ 21112» отримала тілесні ушкодження, після огляду лікарями її відпустили додому.

Об 11 годині 26-річний водій, керуючи автомобілем «Опель Астра», на перехресті нерівнозначних доріг, рухаючись по другорядній дорозі в напрямку села Жобрин Костопільського району Рівненської області, не надала дорогу автомобілю «Фольксваген Гольф» під керуванням 59-річного рівнянина, який прямував по головній дорозі у напрямку селища Клевань. Транспортні засоби зіткнулися. 56-річна пасажирка автомобіля «Фольксваген Гольф» отримала тілесні ушкодження та госпіталізована у клеванську лікарню.

За фактами ДТП проводиться перевірка.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Ужгородському райвідділі ...

КОМЕНТАРІ