Сергій Шаранич: Чоловіча робота - захищати Батьківщину!

Сергій Шаранич: Чоловіча робота - захищати Батьківщину!

29.06.14 18:40 0 1062
У день Конституції України в обласному центрі Закарпаття біля приміщення УМВС урочисто відправили більше шістдесяти закарпатських міліціонерів на Схід України боронити Державу.

Зведений загін закарпатських правоохоронців вишукався напроти приміщення УМВС на вулиці Ракоці. Лунає гімн України.

На Святу справу захисту Вітчизни благословили правоохоронців отець Микола та отець Тидір. «Во здравіє, во спаленіє! Благая літа!» - виконують присутні спільно с представниками духовенства.

Побажати успіху нашим захисникам прийшло чимало людей, це представники Громадської Ради при УМВС, активісти Євромайдану, ужгородці та звичайно рідні та близькі наших хлопців. Голова Громадської Ради при УМВС Микола Желізняк запевнив, що ужгородці готові слід за правоохоронцями рушити на Схід за нашу Україну.

Загальне керівництво зведеним загоном на Сході України покладене на заступника начальника УМВС, керівника міліції громадської безпеки Олександра Гебеша.

З напутнім словом до бійців звернувся очільник міліції Закарпаття Сергій Шаранич. Він закликав підлеглих служити вірно і віддано українському народові та побажав всім повернутися додому живими й здоровими. «Слава Україні!» - Лунало древнім Ужгородом.

Присутніх представників ЗМІ Сергій Шаранич запевнив, що правоохоронці Закарпаття забезпечені всіма необхідними засобами пасивної безпеки. Мова йде про каски та бронежилети. Він подякував громадянам які не стоять осторонь, а всім чим можуть допомагають міліціонерам і військовим.

- «Чоловіча робота – захищати Батьківщину! Це вже довели більш ніж двісті правоохоронців Закарпаття які виконували, або виконують різні завдання за межами області. Головне, що наші хлопці сильні духом, тобто впевнені в перемозі Святої справи. Єдина Україна, Єдиний народ - непереможні!» - підсумував керівник міліції Срібної Землі!

СЗГ УМВС України в закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ