Найскандальніша журналістка знову "вляпалась" (+фото)

Найскандальніша журналістка знову "вляпалась" (+фото)

30.06.14 15:45 0 1183
Телеведуча Ольга Фреймут та її знімальна група опинились в неприємній ситуації.

Днями телевізійників взяли у полон у Дніпропетровську й вимагали віддати відео, зняте за кілька годин до того. 


Фреймут тримали заручницею кілька годин і звільнили тільки після втручання міліції. Нападники били камери, обшукували членів знімальної групи, забирали телефони, флешки та інші особисті речі.




"Першу половину зйомок все йшло гладко, спокійно. І коли ми вже закінчили роботу й зібралися йти, зрозуміли, що двері приміщення зачинені. На запитання "Чому?" нам сказали, що поки ми не віддамо відеоматеріалів, нас звідти не випустять. Ми викликали міліцію. Міліція їхала довго, хвилин 40. І поки вона їхала, охорона цього приміщення накинулася на камери й стала їх бити", – розповіла Фреймут.

Шеф-редактору групи насилу вдалося вмовити агресивно настроєних людей випустити з приміщення хоча б жінок. Сама Оля перебувала заручницею до останнього. Звільнили її лише тоді, коли міліція почала висаджувати двері. 



"Я почувалася героїнею якогось трилеру. Ми всі були налякані, адже нас оточили люди зі зброєю – невідомо, чим усе могло закінчитися. Але навіть у такий момент оператори дуже швидко зорієнтувалися і сховали картки пам’яті буквально у шкарпетки", - зауважила телеведуча.

Нагадаємо, нещодавно на знімальну групу Ольги Фреймут було здійснено напад під час зйомок в Одесі. Під час нападу було побито двох колег Ольги, одна з них – дівчина.

ТаблоІД

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірак отримав перші ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ