В Чернігівській області внаслідок ДПТ загинуло дві людини

В Чернігівській області внаслідок ДПТ загинуло дві людини

30.06.14 15:19 0 1048
28 червня о 06:00 до Служби порятунку "101" у Варвинському районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю легкового автомобіля "ВАЗ-2107" та "РЕНО МАСТЕР" на автодорозі сполученням смт. Варва - с. Журавка поблизу села Воскресенське. Внаслідок зіткнення 47-літній водій автомобіля "РЕНО МАСТЕР" загинув на місці пригоди, а його пасажирка отримала тілесні ушкодження. Медики надали жінці першу медичну допомогу, проте від госпіталізації вона відмовилась. Водія легкового автомобіля "ВАЗ-2107" затисло між сидінням та панеллю приладів.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт та деблокування постраждалого власника із понівеченого транспортного засобу залучались рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Прилуки, які за допомогою спецінструменту провели комплекс невідкладних робіт та вивільнили із розбитого автомобіля 33-річного чоловіка. Постраждалого у важкому стані каретою швидкої допомоги було доставлено до Варвинської центральної лікарні. Проте врятувати його лікарям не вдалося – у лікарні він помер.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області звертає увагу всіх водіїв на необхідність суворого дотримання правил дорожнього руху. Будьте уважні та обережні на дорозі.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українка показала, як ...
Наступна новина: Буковинець намагався угнати ...

КОМЕНТАРІ