Росія знову лякає в ОБСЄ «нацизмом в Україні»

Росія знову лякає в ОБСЄ «нацизмом в Україні»

30.06.14 15:09 0 1101
Голова Державної думи Росії Сергій Наришкін заявив у суботу на сесії Парламентської асамблеї Організації з безпеки і співпраці в Європі, що в Україні є «страшні ознаки нацизму, що піднімає голову». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Він, як і раніше інші російські діячі, знову згадував про «Правий сектор» і партію «Свобода», порівнюючи їх із «профашистськими угрупованнями», а провідника ОУН Степана Бандеру називав «поплічником Гітлера».

Виступаючи на сесії, що відбувається у столиці Азербайджану Баку, спікер нижньої палати російського парламенту також звинуватив Парламентську асамблею Ради Європи в тому, що вона, позбавивши російську делегацію права слова через анексію Росією українського Криму, тим самим могла «підштовхнути декого в Києві до початку каральної військової операції», як у Москві називають дії українських військ проти проросійських сепаратистів у частинах Донецької й Луганської областей.

Наришкін повторив заклик створити на базі Парламентської асамблеї ОБСЄ міжнародну контактну групу щодо України і виступив різко проти проекту резолюції ПА ОБСЄ «Очевидне, грубе і невиправлене порушення Хельсінкських принципів Російською Федерацією». Цей документ, як і загалом становище в Україні, мають розглянути на сесії 1 липня.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь запросила на ...
Наступна новина: Українка показала, як ...

КОМЕНТАРІ