Прикарпатські правоохоронці прийняли участь в акції "Пліч-опіліч. Карпати єднають Україну"

Прикарпатські правоохоронці прийняли участь в акції "Пліч-опіліч. Карпати єднають Україну"

30.06.14 14:18 0 1061
В День Конституції України на Яблунецькому перевалі, що розташований на кордоні Івано-Франківської та Закарпатської областей відбулося урочисте відкриття найбільшого дерев'яного тризуба. Участь в акції взяли представники з усіх регіонів України, лідери громадських організацій, актори, спортсмени, туристи, бажаючі громадяни, а також керівництво та особовий склад УМВС в Івано-Франківській області.

Акція розпочалась з виконання гімну України, який співали всі присутні під музичний супровід духового оркестру УМВС в області.

За словами організаторів, акція має на меті продемонструвати єдність українського народу. Уже нині прибули мешканці Донбасу, Харківщини, Дніпропетровщини, Запоріжжя, Чернігівщини та інших областей. Таким чином громадяни в черговий раз демонструють цілому світу, що Україна єдина, а українці не хочуть війни.

Окрім правоохоронців до акції приєдналися також курсанти Національної академії внутрішніх справ України, які, до речі, мали можливість поспілкуватись з т.в.о. начальника УМВС в області Миколою Семенишиним. Під час бесіди курсанти розповіли, що саме надихнуло їх обрати професію міліціонера, а також у щирій і довірливій атмосфері задали керівникові багато різних питань. До розмови приєднались і діючі працівники міліції Прикарпаття, яких цікавила подальша доля реформування ОВС.

Т.в.о. начальника УМВС в Івано-Франківській області від імені міністра МВС України та колегії УМВС в області, а також себе особисто привітав усіх присутніх із Днем Конституції України.

- Приємно, що міліція Прикарпаття є яскравим прикладом патріотизму та відданості служінню та присязі народу України.

29 червня учасники шньої акції та правоохоронці підніматимуться на найвищу точку України, гору Говерлу, аби виконати гімн України, а також за сприятливих погодних умов учасники акції імпровізовано вишикуються, символічно сформувавши таким чином слово МИР.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 29 червня 2014: іменинники, ...
Наступна новина: Сампаолі: Я пишаюся тим, що ...

КОМЕНТАРІ