В Закарпатській області злочини відносно журналістів на особливому контролі міліції

В Закарпатській області злочини відносно журналістів на особливому контролі міліції

30.06.14 12:53 0 1030
Ужгородські міліціонери оперативно встановили особу чоловіка, який вдарив долонею по обличчю старшого редактора однієї з програм телеканалу Тиса-1.

о 07.50 по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 23-річної журналістки Закарпатської обласної державної телерадіокомпанія «Тиса-1» про те, що в приміщенні автовокзалу Ужгород невідомий чоловік наніс їй удар долонею в область обличчя.

На місце події відразу виїхала слідчо - оперативна група міськвідділу міліції. Було встановлено, що правопорушення скоїв 55-річний ужгородець на грунті непорозуміння, яке виникло між ним та потерпілою під час купівлі квитка на рейсовий автобус.

Наразі пенсіонер спілкується з міліціонерами. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: ITF Сербія. Єлизавета Янчук ...

КОМЕНТАРІ