Відбулися міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка»

Відбулися міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка»

30.06.14 16:51 0 1114
До нашого міста завітали спортсмени з різних областей України, представники фізкультурно-спортивних товариств та відомств, громадських спортивних організацій, аби взяти участь у ІХ міжнародних змаганнях зі спортивної ходьби «Луцька десятка». Ці змагання відбувалися у рамках відзначення Міжнародного Олімпійського дня.

Перед початком заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих українських військових, а також заслуженого тренера України Бориса Яковлева, який днями пішов із життя.

Участь у відкритті змагань взяв перший заступник міського голови Святослав Кравчук, який подякувати усім, хто приїхав на традиційні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка». Він висловив впевненість, що учасники отримають задоволення від участі у них. За його словами, це хороша можливість перевірити свої сили та майстерність. Святослав Кравчук зауважив, що «Луцька десятка» відбуватиметься і в наступні роки.

Також перший заступник міського голови наголосив, що окрім змагань зі спортивної ходьби відбудеться легкоатлетичний забіг у рамках Олімпійського дня бігу. Він зазначив, що у ньому візьмуть участь молоді люди з фізичними вадами. Святослав Кравчук подякував їм за їхню силу духу та участь у змаганнях.

Крім того, Святослав Кравчук привітав учасників з Днем молоді та побажав здійснення усіх мрій, задумів та планів.

Після урочистого відкриття учасники змагань вийшли на старт. Спортсмени змагалися у таких вікових групах: чоловіки та жінки (1994 р.н. і старші), юніори і юніорки (1995 р.н. і молодші). Чоловіки, жінки та юніори долали дистанцію протяжністю 10 кілометрів, а юніорки – 5 кілометрів.

Переможцями у всіх вікових групах стали представники Волинської області.

Так, серед юніорок перемогу здобула Марія Філюк. Варто зазначити, що наша землячка другий рік поспіль показує кращий результат у змаганнях «Луцька десятка». Друге та третє місце вибороли легкоатлетки з Житомирської області Дарія Хусаїмова та Сумської області Юлія Балим.

Волинянин Дмитро Собчук став першим на 10-кілометровій дистанції серед юніорів. Спортсмен з Івано-Франківської області Андрій Водвуд виборов друге місце, а третє - здобув наш земляк Олександр Жолоб.

Серед жінок у змаганнях зі спортивної ходьби перемогу здобула волинянка Василина Вітовщик. Другою у цій категорії стала представниця житомирщини Галина Яковчук, а третю сходинку здобула ще одна легкоатлетка з Житомирської області Наталія Концевич.

Перемогу серед чоловіків у «Луцькій десятці» здобув Ігор Сахарук (Волинська область), друге місце - Олександр Венгловський (Житомирська область) та третє – Костянтин Пузанов (Закарпатська область).

Переможці та призери змагань отримали з рук першого заступника міського голови Святослава Кравчука дипломи, медалі та кубки.

Також під час заходу, у рамках Олімпійського дня бігу, відбулися й змагання з бігу на різних дистанціях, участь у яких взяли люди різних вікових категорій та люди з особливими потребами.

Крім того, під час сьогоднішнього спортивно заходу відбувалися різноманітні конкурси та вікторини.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мбокані приєднався до ...
Наступна новина: Волиняни святкують перемогу ...

КОМЕНТАРІ