Буковинець намагався угнати автомобіль, поки водій перебував у крамниці

Буковинець намагався угнати автомобіль, поки водій перебував у крамниці

30.06.14 15:29 0 1104
Керманич транспортного засобу забіг на декілька хвилин до магазину, в цей час 17-річний житель Путильського району сів за кермо чужого авто.

30-річний чернівчанин побачивши, що його автомобіль намагаються викрасти, не розгубився, а одразу викликав правоохоронців. Співробітники міліції Першотравневого райвідділу міліції оперативно прибули на місце події і застали зловмисника на «гарячому». Однак молодик добровільно здаватися правоохоронцям не захотів, натомість намагався втекти. Задум хлопця не вдався, міліціонери його одразу впіймали.

При особистому огляді у зловмисника правоохоронці вилучили знаряддя злочину – викрутку та ніж, за допомогою яких йому вдалося відкрити двері автомобіля.

Хлопчина зізнався у скоєному та розповів міліціонерам, що мав на меті продати крадений автомобіль. Крім цього міліціонери виявили у юнака флеш-карту, вартістю 300 гривень, яку він встиг поцупити із автомобіля.

Наразі за фактом незаконного заволодіння транспортного засобу відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження, за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Ірак отримав перші ...

КОМЕНТАРІ