Прикарпатські правоохоронці помолилися за всіх, хто поклав голову на захист України

Прикарпатські правоохоронці помолилися за всіх, хто поклав голову на захист України

01.07.14 10:19 0 1097
В світлу пам'ять семи Прикарпатських правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків в АТО на Слов'янщині - керівництво УМВС в області Микола Семенишин та Руслан Воробйов, а також товариші загиблих, працівники спеціальної роти міліції здійснили сходження на найвищу вершину Карпат гору Говерлу.

Сходження на Говерлу (2061м) розпочалось з урочища Козьмещик, що в с.Лазещина Закарпатської області та тривало понад три години.

Діставшись вершини, в першу чергу, керівництво та особовий склад міліції Прикарпаття помолились за загиблих правоохоронців, а відтак підняли чарку та пом'янули тих, кого, на жаль, немає серед нас.

На вершині Карпат, Прикарпатські правоохоронці зустріли колег із Закарпаття з якими поспілкувались у атмосфері патріотизму, де майоріли синьо-жовті прапори. Відчувався дух національної єдності, бо міліція ж, як фундамент суспільної безпеки є невід’ємною часткою світлого майбутнього оновленої країни.

«Саме тут, на найвищій вершині Карпат ми відчули єднання української душі по всій країні, по всьому світу - ділиться враженнями т.в.о. начальника УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин.

Також на вершині величних гір, правоохоронці приєднались до акції «Пліч-опліч. Карпати єднають Україну», в якій взяли участь представники з усіх регіонів держави, лідери громадських організацій, актори, спортсмени, туристи, бажаючі громадяни і усі разом виконали гімн України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ