Свободівці Закарпаття передали допомогу бійцям, які воюють біля Слов'янська

Свободівці Закарпаття передали допомогу бійцям, які воюють біля Слов'янська

01.07.14 12:38 0 1222
Представники Закарпатської обласної організації ВО "Свобода" передали гуманітарну допомогу військовим, які обороняють Україну на сході. Націоналісті із Закарпаття привезли воякам у зону антитерористичної операції засоби зв'язку, пристрої навігації, військовий посуд, медикаменти, амуніцію, продукти харчування. Зокрема свобдівці Олег Куцин та Юрій Куцин відвідали три блокпості українських військових, що дислокуються біля Слов'янська Донецької області.

Зауважимо, що закарпатські свободівці постійно надають допомогу військовим. Не припинили цього робити націоналісті і в час так званого "перемир'я", адже воно, за словами очевидців – безпосередніх учасників АТО, є абсолютно умовним. Фактично щодня поблизу Слов'янська, куди приїздили закарпатці, відбуваються бойові дії – терористі нападають на українські блокпості. Потужний бій, зокрема, відбувся напередодні приїзду свободівців. Унаслідок сутички з терористами ворожою міною було знищено мінометний розрахунок сил АТО, де загинули троє бійців та багатьох було поранено. Слід зазначити, що серед бійців, які воюють біля Слов'янська, є й члени ВО "Свобода".

"Моральний дух українських вояків, в першу чергу добровольців, надзвичайно високий. Дійсно достойні солдати, що стали на захист рідної держави. Що ж до розуміння ситуації самими бійцями, то більшість бійців не розуміє логіки дій керівництва АТО та держави. Військові очікують на чітку і тверду позицію. Адже в таких умовах необхідно ясно бачити ціль. Відчувається повна відсутність злагодженості дій між різними структурами АТО. Для підтримання бойового духу у лавах солдатів ми передали від президента історичного клубу "Холодний Яр" Романа Коваля цілу низку різних патріотичних книг та преси", – так прокоментував стан справ на сході під час так званого перемир'я голова Закарпатської "Свободи" Олег Куцин.

Націоналіст також зазначив, що Закарпаття активно допомагає Збройним Силам України. Окрім того, Олег Куцин повідомив, що в Нацгвардії теж є багато свободівців, з якими під час поїдки було дуже приємно зустрітися на барикадах.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: Ківерцівська ...

КОМЕНТАРІ