ПриватБанк заявив про успішне відбиття DDоS-атаки на інтернет-сайт банку

ПриватБанк заявив про успішне відбиття DDоS-атаки на інтернет-сайт банку

01.07.14 16:21 0 1473
Інформація низки російських агентств із посиланням на повідомлення хакерського угрупування Green Dragon в Twitter про «злом ПриватБанку» не відповідає дійсності. Архітектура сервісів банку дозволяє бути стійкими навіть у разі масованих атак хакерів. Інтернет-банк Приват24 і мобільний додаток Privat24 працюють у звичайному режимі для клієнтів в Україні, Росії, Грузії та інших країнах.

«Інформація про те, що хакерами вкрадено коди доступу клієнтів до онлайн-банку – це просто брехня, – йдеться у повідомленні прес-служби. – Уся інформація про клієнтів та їх рахунки надійно зберігається в банку і недоступна стороннім».

Ми дійсно спостерігали DDoS-атаку на наш інформаційний сайт банку, це далеко не перша така атака за останній місяць, яку ми успішно зупиняємо. Але навіть неспеціалістам не потрібно пояснювати, що інформаційний сайт банку та його платіжні сервіси – це абсолютно різні інструменти.

Нам дуже прикро, що велика кількість авторитетних ЗМІ продовжують публікувати непідтверджену та неправдиву інформацію про банк.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ківерцівська ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ