Закарпатська область: у Минаї та Нижньому Бистрому горіли житлові будинки

Закарпатська область: у Минаї та Нижньому Бистрому горіли житлові будинки

02.07.14 08:49 0 1081
Понад три години тривала ліквідація пожежі в житловому будинку, що сталася в ніч на перше липня на вул. 8-го Березня у с. Минай Ужгородського району. Допоки пожежу помітили, вогонь вже охопив значну частину мансардного поверху. На момент прибуття першого пожежного розрахунку загальна площа пожежі складала близько 300 м2. Процес гасіння ускладнювався наявністю значної кількості горючих будівельних матеріалів.

Загалом у ліквідації вогню брало участь три пожежні розрахунки. На щастя ніхто не постраждав.

О 02:07 стихію вдалося локалізувати, й о 05:40 ліквідувати повністю. Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь знищив покриття та перекриття на площі 300 м2, а також пошкодив частину домашнього майна. Причину займання з’ясовують правоохоронні органи.

Цієї ж ночі подібний випадок мав місце і у с. Нижній Бистрий Хустського району. О 04:04 01 липня в оперативно-рятувальну службу Хустщини поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку 42-річного місцевого мешканця. Для ліквідацію загорання було направлено черговий караул 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Як і в попередньому випадку, горіло на горищі житлового будинку. Загальна площа пожежі складала 120 м2.

За попередніми підрахунками завдана матеріальна шкода сягнула 30 тис. гривень, адже стихія знищила горищне приміщення та покрівлю помешкання, пошкоджено також перекриття будівлі та частину домашнього майна.

Найбільш вірогідно, що до пожежі призвело коротке замкнення електромережі.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Ужгородські слідчі ...

КОМЕНТАРІ