З візитом до буковинських правоохоронців прибули координатори Корпусу миру США

З візитом до буковинських правоохоронців прибули координатори Корпусу миру США

02.07.14 11:30 0 745
Із делегатами зустрілися заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Сергій Ратушенко та начальник управління громадської безпеки УМВС Святослав Кішлар.

Корпус Миру США представляли Джейсон Кейн, регіональний координатор з питань безпеки та регіональні менеджери Корпусу Миру США в Україні Роман Олексенко та Оксана Шабас. Основне питання, яке цікавило делегатів – безпекова ситуація в області. Адже, як розповів пан Кейн, коли розпочалися революційні виступи на Майдані, організація відкликала усіх волонтерів, котрі знаходилися на території України. Нині ж вивчають, чи можна їх повертати.

Звісно, про східні області мова і не йде. Але в західні регіони ми плануємо повернути волонтерів Корпусу Миру США, - зауважив Джейсон Кейн.

Ситуація на Буковині спокійна і контрольована, - розповів заступник начальника УМВС Сергій Ратушенко. На щастя, в нас в області не було жодних сепаратистських проявів і, прикметно, немає росту злочинності. Тож якщо є така необхідність, волонтери можуть сюди приїжджати та не турбуватися про свою безпеку.

На завершення зустрічі координатори Корпусу Миру США подякували за змістовну розмову, а керівництво УМВС, в свою чергу пообіцяло, що зробить все можливе, аби волонтери організації тут були в безпеці.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Сьогодні в Ужгородському ...

КОМЕНТАРІ