Буковинські правоохоронці розслідують зґвалтування мешканки Хотинського району

Буковинські правоохоронці розслідують зґвалтування мешканки Хотинського району

02.07.14 09:43 0 683
30 червня близько другої години ночі до правоохоронців звернулася 42-річна мешканка Хотинського району та повідомила, що троє невідомих, застосувавши фізичне насильство, зґвалтували її вдома.

Вживши ряд необхідних першочергових заходів, співробітники міліції встановили підозрюваних у цьому злочині. Ними виявилися, троє жителів села Ворничани, 27-ми, 26-ти та 21-річного віку.

Молодики після бурхливого святкування Дня молоді і великої кількості випитого спиртного вирішили завершити вечір романтичною ноткою. Чоловіки вирішили навідатися в гості до знайомої. Однак, останньої вдома не виявилося, була лишень її мати. Але це не зупинило п’яних молодиків. Застосувавши фізичне насильство, вони зґвалтували жінку.

Правоохоронці встановили особи усіх трьох фігурантів, вони зізналися у скоєному та переконують, що виною всьому – алкоголь. Наразі відповідно до ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України молодиків затримано.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст.153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини зловмисникам їм буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ