У Рівненській області в додаток аноніму…

У Рівненській області в додаток аноніму…

02.07.14 15:49 0 739
* До статті: «Щирук "мутить" з банками і зарплатами міліціонерів».

Договір на розрахунково–касове обслуговування між ПАТ КБ «Приватбанк» і Управлінням МВСУкраїни Рівненській області укладено не Щируком М.О., а колишнім начальником УМВС в області Лазарєвим Д.В. ще у лютому 2014 року.

Даний договір укладено з метою надання права працівникам вирішувати самостійно в яких із двох банківських установ отримувати заробітну плату, що передбачено ЗУ «Про оплату праці» та Постановою КМУ від 22 квітня 2005 року № 318 «Про удосконалення механізму виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та державної соціальної допомоги».

Лише частина працівників УМВС виявила бажання перейти на обслуговування до ПАТ КБ «Приватбанк», але більшість працівників отримують заробітну плату та інші виплати в «Укргазбанку», що свідчить про волевиявлення працівників, а не примусове переведення.

Умови банківського обслуговування у вищезазначених банківських установах є безкоштовними, тобто відсутня будь–яка комісія за обслуговування, як зарплатного проекту так і зарплатних карток працівників УМВС відсутня, зняття коштів із банкоматів безкоштовне.

Відділення «Укргазбанку» є лише в семи районах Рівненської області, що не дає в повній мірі обслуговуватись лише у цьому банку.

Співробітниками КБ «Приватбанку» видавали картки на отримання заробітної плати в УФЗБО УМВС України в Рівненській області лише для зручності працівників УМВС, тобто не потрібно було іти до відділень КБ «Приватбанку».

Шкода, що автор статті не поцікавився думкою нині діючих працівників міліції, а взяв до уваги псевдо аноніма. Сподіваємось, що автор візьме на себе сміливість і вибачиться перед працівниками УМВС.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери вилучили у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ