У Рівненській області застрелив односельця не впоравшись з рушницею

У Рівненській області застрелив односельця не впоравшись з рушницею

02.07.14 16:24 0 751
У селі Блажево Рокитнівського району 31-річний Віталій, з власної необережності здійснив смертельний постріл в 26-річного Олександра.

Трагедія сталася 29 червня близько двадцять другої години в центрі села Блажове. Місцевий житель в результаті порушення правил безпеки під час поводження зі зброєю, а саме під час її зарядження, здійснив смертельний постріл у свого односельця. В наслідок вистрілу Олександр отримав вогнепальне поранення в область грудної клітки, від якого помер на місці.

— З місця події була вилучена незареєстрована гладкоствольна рушниця 16 калібру, — повідомив виконуючий обов’язки начальника Рокитнівського РВ УМВС підполковник міліції Вадим Матвієнко. — По даному факту відомості внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 119 Кримінального кодекс України (вбивство, вчинене через необережність).

Віталію оголошено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, оскільки він має на утримані троє малолітніх дітей, раніше не судимий та до адміністративної відповідальності не притягувався.

Тетяна Чубик,

Рокитнівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові німецький ...
Наступна новина: Працівники ДАІ з ...

КОМЕНТАРІ