У Львівській області самбірські правоохоронці виявили пакет зі свіжозрізаними рослинами маку

У Львівській області самбірські правоохоронці виявили пакет зі свіжозрізаними рослинами маку

02.07.14 16:04 0 730
Працівники міліції у нічний час виявили поліетиленовий пакет у одного з місцевих мешканців. Як виявилося, чоловік вже мав раніше кримінальне минуле.

Під час здійснення заходів з охорони громадського порядку у місті, працівники міліції у нічний час зупинили 36-річного місцевого мешканця. У Чоловіка правоохоронці виявили поліетиленовий пакет зі свіжозрізаними рослинами маку.

«Ми встановили, що цей чоловік вже мав раніше кримінальне минуле. Пакет з рослинами вилучено», - повідомив в.о. начальник Самбірського міськвідділу міліції підполковник міліції Руслан Зазулькевич.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: у ...
Наступна новина: Сидір Кізін зустрівся із ...

КОМЕНТАРІ