Дитячим навчально-вишкільним табором "Карпатський Легіон" опікуються івано-франківські правоохоронці

Дитячим навчально-вишкільним табором "Карпатський Легіон" опікуються івано-франківські правоохоронці

02.07.14 11:46 0 760
Табір, в якому вже проводять свої літні канікули прикарпатські школярі, розташований посеред гір, а діти мешкають у наметах під турботливою опікою правоохоронців.

Табір базується у селі Луквиця на Богородчанщині. Аби відпочинок дітей був цікавим, правоохоронці влаштовують тут справжні видовища та показові виступи.

Автомат Калашникова, пістолет Макарова, бронежилети та шоломи – це не іграшки і не муляжі. Це – справжня зброя та спеціальне оснащення, з якими до табору прибули представники міліцейського спецпідрозділу «Грифон». У руках дітей зброя знаходиться без набоїв та під пильним наглядом правоохоронців, школярам розповідають про можливості серйозних, а навіть і фатальних наслідків, що можуть виникнути під час неправильного поводження зі зброєю.

Орієнтування на місцевості, інструктаж з альпінізму, навчання самозахисту, вдосконалення навичок єдиноборств, майстер-клас із поводження зі зброєю під керівництвом спецпризначенців – обов’язкова частина навчальної програми.

Кожен день у таборі розпочинається з виконання державного гімну України та підняття прапора, а відтак орієнтування на місцевості, інструктаж з альпінізму, навчання самозахисту, вдосконалення навичок єдиноборств.

- Популяризація українських бойових мистецтв, удосконалення технічної майстерності для самозахисту, формування знань та вмінь виживання в складних природних умовах, вольової і фізичної витривалості організму, діяти в складі команди, покращення стану здоров'я – ось чому навчають у «Карпатському Легіоні», - говорить начальник СКМСД УМВС в області підполковник міліції Алла Лемчак.

Ще один аналогічний молодіжний табір на Прикарпатті - «Чорний ліс», у якому також вже відпочивають школярі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «Житомирські ...

КОМЕНТАРІ